Pihtiputaan Sydänjuhlaa vietettiin myös juhlien 20-vuotta jatkunutta Sydänviikkoa.

Sydänyhdistykset hallituksen naiset huolehtivat kahvitarjoilun järjestämisestä ennen juhlaa ja 20-vuotta jatkuneen sydänviikon kunniakasi tarjottiin täytekakkukahvit.

Valmisteluihin kuului myös valistusaineiston esille laittaminen ja arpajaisten valmistelu. Miehet puolestaan laittoivat tuolit saliin ja varmistivat tekniikan toimivuuden.

Juhlassa lauloi kahteen otteeseen Seniorikuoro Eda ja Raivo Korgemäen johtamana.

Alustajana juhlassa oli Wiitaunionin perusturvan toimialajohtaja, lääkäri Anneli-Latva Nevala. Alustuksessa saimme kuulla monipuolisesti tärkeää sydänasiaa ja myös terveisiä terveyskeskuksen mahdollisuuksista sydänsairaiden hoidossa ja ennaltahkäisevässä toiminnassa.

Musiikkipainotteisessa juhlan ohjelmassa Riikka Jämsenin lauloi Raivo Korgemäen säestämänä ja . . .

 . . . Elisa Jämsen soitti pianolla kaksi kappaletta.

Juhlassa palkittiin Kerttu Saastamoinen vuodesta 1996 alkaneesta sydäntyöstä Suomen Sydänliiton myöntämällä kultaisella ansiomerkillä. Kerttu on toiminut mm. sihteerinä, hallituksen jäsenenä  ja matkasihteerinä hän on ollut järjestämässä kymmeniä Sydänmatkoja ja uusi matka on jälleen tulossa.

Terttu Paananen palkittiin Suomen Sydänliiton myöntämällä hopeisella ansiomerkillä. Terttu on vuodesta 2001alkaen toiminut mm. 7 vuotta sihteerinä ja hallituksen jäsenenä ja toimii nyt talaoudenhoitajana ja on hoitanut  yhdistyksen rahaliikenteen ja kirjanpidon vuosikaudet.

Ansiomerkkien saajat ja luovuttajat yhteisessä potretissa.

Sydänjuhlan yleisöä ilahdutti Katja Marttinen hienolla tulkinnalla laulaen "Ystävän laulun". Katjaa säesti Raivo Korgemäki.

Aurikoisesta päivästä ja monista yhteensattumista huolimatta Sydänjuhlassa oli yleisöä reilut sata henkeä.

Parhaimmat kiitokset kaikille juhlassa esiintyjille, järjestelijöille ja erityiset kiitokset runsaalle yleisölle!