Sydänkatsastus kiinosti pihtiputaalaisia sillä lähes kaksisataa henkeä kävi 21.5.2010 Lähivakuutuksen toimistossa järjestetyssä tapahtumassa. Kahvin sydänpullien kera tarjosi Lähivakuutus ja Sydänyhdistyksen hallituksen naiset hoitivat tarjoilun. Myös Valion ponsoroimat Evolus tehojuomat maistuivat hyvin päivän aikana.

Terveysmittauksiin oli kokopäivän jono kun ihmiset odottivat pääsyä mittauksiin. Yli viisikymmentä sydämensä kunnosta kiinnostunutta kävi terveysmittauksissa.

Terveysmittauksia tekivät toiminnanjohtaja Kristiina Piggin (vas.) johdolla iloiset punapaitaiset Keski-Suomen Sydänpiirin naiset.

 

Yhtä suosittu oli myös Lähivakuutuksen asiakkailleen tarjoama ilmainen sammuttimien tarkistus, myös siellä oli jono koko päivän. Päivän aikana jauhesammuttimia tarkastettiin reilusti yli 100 kpl.

Tarkistetut sammuttimet saivat monenlaista kyytiä, kyllä ne hyvin kulkivat rollaatorilla.

Toimittaja Joonas Ylipiha Järviradiosta teki haastatteluja Järviradioon. Pihtiputaan mummo Paula Kivinen ja Joomas kahvilla haastattelujen lomassa. Kuten ilmeet ja juliste kertovat paikalla on "Suomen tyytyväisimmät". Kaikkiaan Joonas haastatteli kuutta henkilö suorassa radiolähetyksessä.

Yleisömenestys oli koko päivän niin hyvä, että Lähivakuutuksen työntekijöillä oli erinomainen tlaisuus jututtaa asiakkaita.

Asiakkaita viihdytti päivän aikana pelimanni Jorma Pasanen Elämäjärveltä ja avustajaksi hän sai pimpparautaa soittamaan rippikoulukaveri Martti Saastamoisen.

" Voisitko Jorma soitta sen "Kohmelovalssin" niin pantais vähä jalalla koreasti"

Hienosti soi "Kohmelovalssi" ja hyvinhän se meni tanssikin ja sehän on oikein mainiota sydänliikuntaa.

Kyllä Sydänpillat maistuvat pienillekin asiakkaille, oikein "Suomen tyytyväisimmät".

Pihtiputaan Lähivakuutuksen omille asikkaille sammuttimien tarkastus oli ilmainen ja päälle sai halutessaan terveysmittaukset ja kahvit.

Seppo näytti kahvinjuonnin lomassa akrobaattitaitojaan. Sydänliikuntaa tämäkin, mutta emme suosittele tekemään tätä kotona.

Nelly ja Kirsti yrittivät panna paremmaksi mutta eipä ne jalat nousseet kuten Sepolla. Hymyllä ja iloisuudella he kyllä päihittivät Sepon.

Erinomaisesti onnistuneen Sydänkatasastuspäivän päätteeksi tyytyväiset järjestäjät Pihtiputaan Sydänyhdistyksen hallituksen jäsenet, pelimanni Jorma Pasanen,  Pihtiputaan Lähivakuutuksen työntekijät ja Sammutinpalvelu Saastamoisen miehet tyytyväisinä yhteisessä kuvassa.

Parhaimmat kiitoksemme kaikille sydänkatasastuksessa vierailleille.

Kiitokset myös Järviradiolle, pelimanni Jorama Pasaelle ja hänen avustajille sekä tapahtuman ponsoreille ja kaikille päivän onistumiselle oman tärkeän panoksensa tehneille.

Kiitokset tuesta sydäntyölle!