Keski-Suomen Sydänpiirin kevätkokous oli Jyväskylässä piirin toimistolla 28.4.2008. Kokous hyäksyi toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden. Merkittävin asia kokouksessa oli uuden piirihallituksen puheenjohtajan valinta. Puheenjohtajaksi valittiin Johanna Heikkilä Jyväskylästä. Kevätkokokouksen puheenjohtajan toimi Pekka Arkilahti Pihtiputaalta  ja sihteerinä toiminnanjohtaja Raija Harju-Kivinen.

Johanna Heikkilä on syntynyt Helsingissä ja päässyt ylioppilaaksi Kulosaaren lukiosta 1982. Hän on valmistunut terveydenhuollon kandidaatiksi Helsingin yliopistosta 1989 ja sairaanhoidon opettajaksi Tampereen terveydenhuolto-oppilaitoksesta 1991. Tohtoriksi Heikkilä on väitellyt 1998 aiheenaan "Sepelvaltimoiden varjoainekuvauspotilaiden pelot ja niiden mittaaminen". Johanna Heikkilä työskentelee Jyväskylän ammattikorkeakoulun kehitysjohtajana.

1510461.jpg
Pihtiputaan Sydänyhdistystä kokouksessa edustivat Pekka Arkilahti ja Salme Korhonen. Uusi puheenjohtaja Johanna Heikkilä ja toiminnanjohtaja Raija Harju-Kivinen Pekan ja Salmen kanssa kuvassa.